Curs unghii tehnice incepatori la Cluj.
100 % practica.
Curs de unghii direct pe fete modele. 
Va asteptam cu drag la cursul de incepatori.
Curs de 5 zile :
Gel OPI + Acryl OPI + bonus : 3 tehnici de design.
Recomandam cazare cu 35 lei/ noapte / pat pentru cursantele care nu au unde sa se cazeze in Cluj.
Este situat in centru , 15 min de mers pe jos de la salon.
Salonul la fel este situat in Centru Clujului.
Curs de unghii tehnice incepatori la Cluj Opi.
Curs Cluj.
Facem inscrieri : 0731.077.970
Profitați de prețul 1100 de lei.
Pe viitor pretul cursului Opi de unghii de 5 zile intensiv la Cluj va creste la 1500 de lei.
Tura de dimineata 09.00 - 16.00 
Sau de după masă : 13.00 - 20.00 
Curs 5 zile intensiv O.P.I pt incepatoare la Cluj.

  Curs 2017

  Alege doar saptamana şi orasul dorit.
  Astăzi mai facem înscrieri: 
  Tel.detalii 0731 077 970

  **** 09 -- 13 octombrie Cluj - Napoca
  **** 23 – 27 octombrie DR. T. SEVERIN
  **** 30 -- 03 noiembrie Cluj-Napoca 

  Sau Luna noiembrie/decembrie Cluj-Napoca.
  Alege săptămână de curs. 
  La acest curs de unghii de 5 zile la noi vă puteți înscrie și de hobby. 
  *** 06 – 10 noiembrie
  *** 13 – 17 noiembrie
  *** 20 – 24 noiembrie
  *** 27 noiembrie – 01 decembrie

  *** 04 - 08 decembrie
  *** 11 - 15 decembrie 
  *** 18 - 22 decembrie
  *** 27 - 29 decembrie 

     Si tu poti fi cursanta noastra.
    Curs Opi orientat doar incepatoarelor. 
   Facem inscrieri Cluj : 0731.077.970
   Explicație: 
   ***  Curs de 5 zile preț  1100 lei include (Gel Opi + Acryl Opi + Bonus 3 tehnici de design 
   100 % practica direct pe fete modele. 
   Recomandăm cazare la Cluj cu 35 lei / pat / noapte in centrul Clujului, 15 min pe jos de salon.
    Urmatoarele orase:
    Curs unghii tehnice 5 zile O.P.I

       PINK DIAMOND CLUJ
TEL: 0731 077 970, 0724 026 448
www.unghii-tehnice.ro
www.modeledeunghii.ro
www.pinkdiamond.ro

CURSURI UNGHII TEHNICE

 •  Cursuri unghii tehnice, cursuri unghii false, cursuri unghii gel, cursuri unghii acril, unghii tehnice extravagante, forma noua EDGE si Pictura Chinezeasca (ONE STROKE), modele de unghii, unghii tehnice clasice, picturi pe unghii, french permanent, culoare permanenta, nail art unghii false, nail art mirese, manichiura si pedichiura, pedichiura tehnica, aplicat de gene false, machiaj de mirese si ocazii speciale, reviste de specialitate de unghii si design, produse O.P.I - toate le gasiti intr-un singur loc: Salonul scoala de unghii tehnice Pink Diamond din Cluj-Napoca tel. 0731 077 970, 0724 026 448 .

Noutati

Curs OPI de aplicare de unghii tehnice, gel + acryl, pentru incepatori!


Promotia continua!

Reducere de 400 de lei pentru cursul intensiv de 5 zile gel OPI + acryl OPI.
Profitați acum de prețul de 1100 lei, pe viitor pretul va creste la 1500 de lei.

Avantaje:

 • diplome OPI gel + acryl dupa doar 5 zile de curs intensiv
 • 100 % practica in fiecare zi direct pe fete modele
 • curs individual, iti este explicat pas cu pas.
 • grup mic, 5 - 8 persoane in Cluj, 8 -10 pers in țară
 • toate tehnicile intr-un singur curs
 • asiguram tot ce ai nevoie pentru curs
 • folosim materialele de top O.P.I. Nr. 1 în lume ( Madonna poarta Opi pe unghii, produse de la Hollywood)

BONUS- 3 Tehnici Nail Art:

***pictura chinezeasca - one stroke
***pictura din pensula subtire
***floricele 3D din acril.

ORAR CURSURI

Organizam cursuri saptamanal, de luni pina vineri, tura este de dimineata: 09.00 - 16.00, in Cluj sau în țară la cerere.
Alege saptamana şi orasul dorit. Tel: 0731 077 970,

 

Lunile octombrie, noiembrie si decembrie in CLUJ NAPOCA.

Daca nu esti din Cluj, iti recomandam noi cazare ieftina si buna in Cluj-Napoca.
Alege saptamana de curs care iti convine cel mai mult.

*** 13 – 17 noiembrie
*** 20 – 24 noiembrie
*** 27 noiembrie – 01 decembrie
*** 04 - 08 decembrie
*** 11 - 15 decembrue
*** 18 - 22 decembrie
*** 27 - 29 decembrie

Ne puteti contacta pentru detalii despre curs folosind formularul de mai jos sau la oricare din numerele de telefon: 0731 077 970, 0748-423.303, 0724 026 448.

Suna-ne la 0731 077 970, 0748-423.303, 0724 026 448!

Unghii tehnice (unghii false)

Aplicatie cu tips gel, acril – Este o modalitate usoara si rapida de a obtine unghii perfecte. Peste unghia naturala se va aplica un tips, care va fi scurtat si pilit pana se va obtine forma dorita de clienta. Ulterior, vom aplica gelul sau acrilul, in functie de cerinta. Unghiile pot fi french, naturale, cu un design simplu sau extravagante. De asemenea, tipsul poate fi ascutit sau patrat, dar putem ajunge si la forma ovala daca este necesar. Aplicatia cu tips se recomanda persoanelor care au unghiile prea scurte pentru a putea fi construite. Sunt rezistente, avand avantajul de a putea obtine o forma perfecta, cu putin efort. Pret: 120 RON (french si design inclus).


Constructie gel, acril – Este un proces putin mai complex, avand avantajul ca putem obtine orice forma, construind modelul dorit. Sub unghia naturala, se va aplica o forma, peste care se va construi unghia tehnica, din gel, respectiv acril, french, natural sau transparent, in functie de dorinta clientei, si la lungimea dorita de aceasta. Unghiile construite au o structura rezistenta, fiind greu de rupt. Pentru constructie, este necesar ca unghiile clientei sa aiba o lungime medie de 1-1,5 mm. In caz contrar, va fi necesara aplicatia cu tips. Pret: 130 RON (french si design inclus).


Protectie pe unghia naturala gel, acril – Pentru a putea aplica unghia tehnica in acest fel, este necesara o anumita lungime a unghiei naturale, in general de la 2 mm in sus. Protectie inseamna de fapt aplicarea unui strat de gel, respectiv acril, peste unghia naturala, fara a adauga o extensie, in special pentru a proteja unghia, si de aduce unghia la lungimea dorita de clienta. Daca aveti unghiile exfoliate, denivelate, sau agresate in vreun fel, toate aceste defecte se pot ascunde si repara cu ajutorul unghiilor tehnice. Dupa un anumit timp, cand unghia a ajuns la lungimea dorita de clienta, protectia se poate indeparta ramanand unghia naturala, sau se poate intretine, avantajul fiind ca pastrand gelul sau acrilul pe unghie, veti putea avea in permanenta unghii rezistente, ingrijite, mereu cu un alt model si in tendinte. Pret: 95 RON (french si design inclus).


Intretinere 2 saptamani gel, acril – Prin intretinere se intelege reconditionarea unghiei tehnice. In timp, unghia naturala creste, gelul, respectiv acrilul indepartandu-se din ce in ce mai mult de cuticula. In 2 sapt, distanta va fi de 0,5-1 mm, in functie de viteza de crestere a unghiilor dumneavoastra, diferita de la o persoana la alta. Intretinerea de 2 saptamani presupune scurtarea unghiei (daca se doreste) si reimprospatarea formei, precum si indepartarea modelului facut unghiei tehnice, peste gel sau acril, facut din pictura sau alte proceduri, prin inlocuirea lui cu altul nou. De asemenea, cuticulele vor fi curatate. La final se va aplica un strat de luciu rezistent, de la baza unghiei, facand manichiura sa arate proaspata si noua. Intretinerea de 2 saptamani este recomandata de tehnicieni, fiind un mod de a pastra unghiile impecabile in permanenta, si in plus ajuta la prevenirea problemelor de orice fel. Pret: 50 RON.


Intretinerea de 3-4 saptamani gel, acril – Este necesara deoarece in acest timp, unghia naturala creste cu aproximativ 2-3 mm, gelul, respectiv acrilul indepartandu-se de cuticula si aratand inestetic. Presupune indepartarea unui strat de acril, sau gel, in functie de ceea ce aveti pe unghie, in proportie de 60%, precum si indepartarea modelului din gel (daca exista) inlocuindu-l cu altul nou, care urmeaza apoi a fi acoperit cu un strat de gel sau acril. Este o procedura obligatorie, in caz contrar unghiile vor creste prea mult, rezistenta lor scazand, si aparand riscul de a se rupe. Pret: 95 RON.

Inlaturare unghii tehnice – In cazul in care nu mai doriti sa pastrati unghia tehnica din diferite motive, va recomandam ca aceasta sa fie indepartata la salon, in conditii optime, pentru a nu agresa prea mult unghia naturala. Este un procedeu care dureaza aproximativ 40 min, in functie de ceea ce aveti pe unghie, gel sau acril, french sau design, si in functie de grosimea stratului aplicat. Inclusa in pret este aranjarea cuticulei si hidratarea acesteia cu un ulei de avocado din gama AVOPLEX, O.P.I., precum si aplicarea unui tratament pentru unghii agresate, de asemenea extrem de eficient.